Ma-vrij: voor 17:00 uur besteld = morgen geleverd

| Gratis verzending vanaf 25,-

Menu

Aluminium

Wil je verzekerd zijn van een stevige portemonnee die al je pasjes goed beschermd? Kies dan voor een pasjeshouder van aluminium en ontdek zelf dat dit de ideale oplossing is! Je pasjes hebben een goede bescherming, maar nemen veel minder ruimte in beslag dan wanneer ze in een volle portemonnee zitten. Een aluminium pashouder kent veel belangrijke voordelen en een van deze voordelen is dat deze variant in veel verschillende modellen en kleuren beschikbaar is! Je kunt het aanbod van iedere aluminium holder bekijken in de webshop, zodat je een model vindt dat aan al je wensen voldoet.

Toont alle 22 resultaten

Ma-vrij: voor 17:00 uur besteld = morgen geleverd | Gratis verzending vanaf €25,-

De grote voordelen

Een holder van aluminium, ook wel afgekort als ‘alu’, zorgt ervoor dat iedere pas of card in je portemonnee snel en makkelijk te pakken is voor gebruik. Bij je huidige portemonnee kan het wellicht voorkomen dat je geen enkel pasje kunt vinden en dat er meer pasjes in zitten dan je lief is. Met een aluminium pasjeshouder komt daar verandering in. Hier kun je iedere pas of card overzichtelijk kwijt, zodat je ze ten alle tijden snel kunt vinden. Ook kun je ervoor kiezen om alleen de meest belangrijke kaarten in je aluminium wallet te doen, zodat je hierdoor als het ware een frisse start kunt maken.

Verschillende modellen van ‘alu’

In de webshop kun je bijna iedere aluminium pasjeshouder vinden. Er zijn uitschuifbare modellen, maar ook kleine soorten die je met één simpele klik open kunt krijgen. Je bepaalt zelf hoeveel kaarten je in deze aluminium pashouder kwijt wilt en welk model je daar dus voor nodig hebt. Heb je een keuze kunnen maken? Bestel jouw aluminium wallet vandaag nog voor 16:00 via de webshop en ontvang hem morgen al in huis. Je kunt hem dus de volgende dag al volop gebruiken. Daarnaast betaal je geen verzendkosten als je boven de €20 uitkomt!

Een pasjeshouder van metaal

Je hebt veel mogelijkheden als het gaat om kaarthouders. Ook de pasjeshouder van metaal is een van de vele en zelfs meest populaire opties. Metaal is een sterk materiaal dat lang meegaat en daardoor bij velen geliefd. Dit is dan ook de reden dat er veel kaarthouders van metaal te vinden zijn. Een metalen hoesje kent veel voordelen. Je kunt in deze kaarthouder alle belangrijke pasjes kwijt. Het is daardoor niet alleen een stuk overzichtelijker, maar je bankpas en creditcard zijn hierdoor ook beschermd tegen skimmen, een techniek die vandaag de dag veel wordt gebruikt. Bekijk hier het aanbod en vind een ideale pashouder van metaal.

Metalen pashouder: de voordelen

Een metalen hoesje voor je bankpas en creditcard kan erg handig zijn, vooral wanneer je huidige portemonnee duidelijk toe is aan vervanging. Een grote en zware portemonnee zorgt voor twee nadelen: je hebt veel pasjes en contant geld en kan zo niet meer snel de juiste pas vinden. Daarnaast neemt een grote portemonnee veel ruimte in beslag, waardoor hij niet altijd in een kleine tas past. Dit is met een kaarthouder van metaal een totaal ander verhaal. Een pashouder van metaal neemt in de eerste plaats weinig ruimte en gewicht in, en daarnaast creëert het een veel duidelijker overzicht.

Kies voor een kaarthouder van metaal

Wil je voor een metalen hoesje kiezen? Dan heb je veel mogelijkheden, vooral op het gebied van bediening. Wil je een model van metaal dat uitschuifbaar is of wil je dat er een extra knop op zit zodat je pasjes altijd goed beschermd zijn? Je kunt ook een metalen hoesje kiezen met een lederen bekleding. Dit ziet er stijlvol en luxe uit. Kies voor een pashouder van metaal voor iedere bankpas of een van je andere belangrijke kaarten. Bestel hem vandaag voor 15:00 en ontvang hem morgen al thuis!