Ma-vrij: voor 17:00 uur besteld = morgen geleverd

| Gratis verzending vanaf 25,-

Menu

Levertijd & verzendkosten

Verzendkosten in Nederland

Vanaf €25,00 rekenen wij binnen Nederland geen verzendkosten. De verzendkosten binnen Nederland bedragen €2,95 bij een bestelling tot €25,00.

Hoe wordt mijn pakket geleverd?

De meeste pasjeshouders uit onze collectie passen door de brievenbus. We versturen uw pakketje daarom door middel van brievenbuspost. Het pakketje zal door de bezorger van PostNL door de brievenbus gestopt worden. Het voordeel hiervan is dat je niet perse thuis hoeft te zijn.

Indien je pakketje niet door de brievenbus past, dan wordt deze aan de PostNL koerier meegegeven. Deze zal hem als pakketje bij je thuis afleveren. Mocht je niet thuis zijn, dan zal die proberen om het pakketje bij je buren af te leveren of er dient een nieuwe afspraak te worden ingepland via de PostNL website. Hiervan krijgt u bericht.

Wanneer ontvang ik mijn pasjeshouder?

Indien je op werkdagen besteld voor 16:00, dan ontvang je jouw pasjeshouder over het algemeen de volgende dag in huis. Bestellingen die op zaterdag en zondag worden verricht, worden pas dinsdag thuisbezorgd. Meestal worden de pakketjes tussen 09:00 en 18:00 bij je thuisbezorgd. Mocht je jouw pasjeshouder na 3 werkdagen niet hebben ontvangen, dan verzoeken we je om contact op te nemen met het telefoonnummer op onze klantenservice pagina.