Ma-vrij: voor 17:00 uur besteld = morgen geleverd

| Gratis verzending vanaf 25,-

Menu

Metaal

Je hebt veel mogelijkheden als het gaat om kaarthouders. Ook de pasjeshouder van metaal is een van de vele en zelfs meest populaire opties. Metaal is een sterk materiaal dat lang meegaat en daardoor bij velen geliefd. Dit is dan ook de reden dat er veel kaarthouders van metaal te vinden zijn. Een metalen hoesje kent veel voordelen. Je kunt in deze kaarthouder alle belangrijke pasjes kwijt. Het is daardoor niet alleen een stuk overzichtelijker, maar je bankpas en creditcard zijn hierdoor ook beschermd tegen skimmen, een techniek die vandaag de dag veel wordt gebruikt. Bekijk hier het aanbod en vind een ideale pashouder van metaal.

Toont alle 5 resultaten

Ma-vrij: voor 17:00 uur besteld = morgen geleverd | Gratis verzending vanaf €25,-

Metalen pashouder: de voordelen

Een metalen hoesje voor je bankpas en creditcard kan erg handig zijn, vooral wanneer je huidige portemonnee duidelijk toe is aan vervanging. Een grote en zware portemonnee zorgt voor twee nadelen: je hebt veel pasjes en contant geld en kan zo niet meer snel de juiste pas vinden. Daarnaast neemt een grote portemonnee veel ruimte in beslag, waardoor hij niet altijd in een kleine tas past. Dit is met een kaarthouder van metaal een totaal ander verhaal. Een pashouder van metaal neemt in de eerste plaats weinig ruimte en gewicht in, en daarnaast creëert het een veel duidelijker overzicht.

Kies voor een kaarthouder van metaal

Wil je voor een metalen hoesje kiezen? Dan heb je veel mogelijkheden, vooral op het gebied van bediening. Wil je een model van metaal dat uitschuifbaar is of wil je dat er een extra knop op zit zodat je pasjes altijd goed beschermd zijn? Je kunt ook een metalen hoesje kiezen met een lederen bekleding. Dit ziet er stijlvol en luxe uit. Kies voor een pashouder van metaal voor iedere bankpas of een van je andere belangrijke kaarten. Bestel hem vandaag voor 16:00 en ontvang hem morgen al thuis!