Ma-vrij: voor 17:00 uur besteld = morgen geleverd

| Gratis verzending vanaf 25,-

Menu

Op deze manier vind jij een goede BH

januari 13, 2023 | Algemeen

Veel vrouwen vinden het uitzoeken van een BH een vanzelfsprekendheid. Toch blijkt dit in de praktijk lang niet altijd het geval. Wat je namelijk ziet, is dat een groot deel van de vrouwen niet in staat is om een geschikte BH te vinden. Vaak denken ze wel dat ze een BH hebben gevonden die goed is, maar wanneer je er kritisch naar kijkt, dan zijn ze vaak of te groot of te klein. Niet eens altijd de maat, maar vaak het afstellen van de bandjes is hierin een bepalende factor. Omdat het zo onwijs belangrijk is dat je een goede maat BH draagt, is het goed te weten waar je allemaal op moet letten. Zo kun je op sportbh.nl een ruim assortiment bh’s vinden. Niet alleen normale bh’s, maar ook sport- en voedingsbh’s. Wat je daarin ziet, is dat het met name belangrijk is dat de maat en pasvorm goed zijn. Hoe je zorgt dat dit geen probleem meer is, leggen wij je in dit artikel tot in detail uit.

De juiste pasvorm

Wanneer je veel sport, dan weet je natuurlijk als geen ander hoe vervelend of het is dat je borsten bij iedere beweging die je maakt heen en weer gaan. Het dragen van een sport bh grote maten biedt dan uitkomst. Dit komt doordat deze bh’s speciaal zijn ontwikkeld om de druk op de borsten tegen te gaan. De manier waarop dit gebeurt is als volgt. De BH is speciaal voorzien van een extra elastische stof. Dit zorgt ervoor dat de borsten allereerst naar elkaar toe worden geduwd. Dit zorgt ervoor dat het vrijwel onmogelijk is om te bewegen. Om ervoor te zorgen dat ze helemaal geen kant meer op kunnen, zien we ook dat deze BH’s ervoor zorgen dat de borsten naar elkaar worden aangeduwd. Op deze manier wordt de mogelijkheid tot bewegen minimaal. Dit zorgt ervoor dat je met een gerust hart kunt sporten. Niet alleen voor een sport bh is dit belangrijk, maar ook voor een reguliere bh. Echter is het niet de bedoeling dat ook een normale BH dusdanige druk uitoefent gedurende de hele dag. Overigens is het wel handig te weten dat je ook bij een wat strakker bh, nog prima je pinpas tijdens het stappen achter je BH kunt doen, zo hoef je dus niet de hele avond met je pasjeshouder rond te lopen.

Bepaal de situatie

Je kunt je voorstellen dat iedere situatie een andere aanpak vraagt. Zo draag je ook in de zomer met 25 graden en een stralende zon aan de hemel geen regenjas dames. Omdat er zo ontzettend veel verschillende soorten bh’s zijn, is het dus wel prettig te weten welk type het beste bij je past en waarvoor je een bh zoekt. Zo is een sport bh natuurlijk ideaal voor tijdens het sporten, terwijl een plunge bh daarentegen geschikt is voor onder een prachtige nette jurk. Overigens kun je er ook voor kiezen om onder een jurk een BH met push up te dragen. Wat je namelijk ziet, is dat veel mensen denken dat een push up bh alleen bedoelt is om je borsten groter te doen laten lijken, maar dit is absoluut niet het geval. Doordat de borsten worden gelift en ook naar elkaar worden aangeduwd, creeër je op een natuurlijke manier, een net iets mooier decolleté.