Ma-vrij: voor 17:00 uur besteld = morgen geleverd

| Gratis verzending vanaf 25,-

Menu

Portemonnee

Ben jij jouw grote portefeuille ook meer dan zat? Er zitten meer pasjes in dan dat je eigenlijk gebruikt, en de portemonnee zelf neemt teveel ruimte in en past niet eens meer in een kleine tas. Dan is het tijd voor de grote schoonmaak in je portefeuille. Ruil deze in voor een kleine portemonnee: een handige pasjeshouder waar je ook wat contant geld in kwijt kunt. Zo krijg je weer een duidelijk overzicht in de kaarten die je hebt en zul je alleen nog de meest belangrijke gebruiken. Interesse in een kleine kaarthouder? Bekijk het aanbod hier.

Resultaat 1–24 van de 26 resultaten wordt getoond

Ma-vrij: voor 17:00 uur besteld = morgen geleverd | Gratis verzending vanaf €25,-

Voordelen van een kleine pasjeshouder

Een kleine portemonnee is in veel opzichten erg handig. Zo kun je de meest belangrijke pasjes hierin stoppen en deze uitschuiven op het moment dat je ze nodig hebt. Door dit uitschuifbare portemonneetje te gebruiken houd je overzicht over je pasjes en kun je ze snel toepassen bij je juiste situatie, door het snelle uitschuiven. Een ander groot voordeel van een kleine portemonnee is dat deze lekker compact is en dus in iedere tas, jaszak of broekzak past. Je hebt dus ten alle tijden toegang tot je belangrijkste kaarten, die daarnaast ook nog eens beschermd zijn tegen skimmen.

Extra anti skim beveiliging

De anti skim beveiliging op deze kleine portemonnee zorgt ervoor dat je bankpas of creditcard niet van een afstand gelezen kan worden. Het is tegenwoordig mogelijk om dankzij de RFID chip contactloos betalen. Deze mogelijkheid kan er echter ook voor zorgen dat digitale zakkenrollers je chip kunnen lezen, met behulp van speciale apparatuur. Dit is echter met een kleine portemonnee verleden tijd: de speciale beveiligingslaag zorgt ervoor dat jouw pasjes niet gelezen kunnen worden. Je bankpas, creditcard of andere belangrijke kaart is dus goed beschermd met deze nieuwe pashouder.

Het uitschuifbare portemonneetje: de opties

Welke opties heb je als je een kleine kaarthouder gaat aanschaffen? Je kunt onder andere kiezen voor een kleine portemonnee met rits. Een kleine portemonnee met rits ziet er trendy uit, maar je kunt hier gemakkelijk bij je pasjes komen. Een andere optie is het uitschuiven: hierdoor zit er een klemmetje onderaan het uitschuifbare portemonneetje, die je opzij moet schuiven. Het gevolg is dat de pasjes omhoog komen en zo kun je kiezen welke je op dat moment nodig hebt. Er zit verder geen rits of andere vorm van beveiliging op deze kleine portemonnee, maar de pasjes zitten goed vast in het daarvoor bestemde vak.

De beschikbare kleuren

Een andere optie die je hebt bij de keuze van een kleine portemonnee is een variant met een magneet, zodat de kleine pasjeshouder altijd goed wordt afgesloten. Maar er zijn ook modellen die je handmatig met een metalen knopje vast moet maken. Zo ben je er wel van verzekerd dat je kleine portemonnee goed wordt afgesloten. Of je nu voor het uitschuifbare portemonneetje kiest, een kleine kaarthouder met rits of een andere kleine portemonnee voor al je pasjes: je hebt ook tal van beschikbaar kleuren, zoals zwart, grijs, rood, blauw, groen en bruin. Op de webshop vind je altijd wel een portemonneetje die bij jou past.

Een kleine portemonnee bestellen?

Een kleine portemonnee biedt tal van mogelijkheden, en deze kun je op de webshop ontdekken. Wil je een kleine pasjeshouder waarmee je al je kaarten kunt uitschuiven of kies je toch voor een variant met rits? Ieder portemonneetje dient uiteindelijk hetzelfde doel: het goed beschermen van je bankpas of creditcard en andere belangrijke kaarten. Daarnaast zorgt een kleine portemonnee voor veel ruimte. Bestel vandaag voor 15:00 jouw portemonneetje online en krijg hem morgen al in huis! Ook mooi meegenomen: bestel je voor meer dan €25? Dan is de verzending geheel gratis.