Ma-vrij: voor 17:00 uur besteld = morgen geleverd

| Gratis verzending vanaf 25,-

Menu

Telefoonhoesjes

Een telefoonhoesje waar je onder andere je pinpas en contant geld in kwijt kunt: dit is net zo handig als dat het klinkt! In deze webshop kun je ook terecht voor een erg handige pasjeshouder, namelijk een die vastzit aan je telefoon. Een telefoonhoesje met daarin een pashouder verwerkt is een ideale oplossing voor iedereen die van zijn grote portemonnee af wil. Je hebt alleen nog maar je bankpas, ID kaart en een andere belangrijk pasje nodig: deze kun je gemakkelijk in het daarvoor bestemde telefoonvak stoppen. Ben je benieuwd naar welke opties zowel dames als heren hebben? Bekijk hier ons aanbod van houders voor je telefoon en wie weet vind je een aantrekkelijke aanbieding.

Enig resultaat

Ma-vrij: voor 17:00 uur besteld = morgen geleverd | Gratis verzending vanaf €25,-

Pasjeshouder voor je smartphone

In deze webshop vind je allerlei soorten hoesjes voor je smartphone. Zowel voor dames als heren kun je hier een stijlvol telefoonhoesje vinden. Deze pasjeshouder kun je bijvoorbeeld in het leer bestellen: dit geeft je telefoon niet alleen een luxe uitstraling, hij is daarna ook nog eens beschermd tegen invloeden van buitenaf. Er zijn tal van andere modellen, soorten, maten en kleuren beschikbaar. Het ideale hoesje voor jouw smartphone is dus gemakkelijk gevonden. Vind je het belangrijk dat je vooral je bankpas altijd bij je hebt of zijn er nog meer belangrijke kaarten? Let bij het uitkiezen op de inhoud van het telefoonmapje, zodat je weet hoeveel je er kwijt kunt.

De voordelen van een telefoonhoesje

Het aanschaffen van een telefoonhoesje is een win-win situatie. In de eerste plaats zal het hoesje je telefoon beschermen tegen valgevaar, maar daarnaast kun je er ook je pinpas en andere belangrijke pasjes in kwijt. Daarnaast is het ook erg handig dat je geen grote portemonnee overal mee naartoe hoeft te nemen. Omdat je smartphone altijd wel binnen handbereik is, zal ook je bankpas, rijbewijs of ander belangrijk pasje in de buurt zijn wanneer je deze nodig hebt.

Pashouder met telefoonvak

Een goed telefoonmapje voldoet aan een aantal eisen. In de eerste plaats is je telefoon goed beschermd tegen krassen, in de tweede plaats is er een telefoonvak dat ruimte biedt voor meerdere belangrijke betaalpassen en in de derde plaats ziet het hoesje er trendy uit. Je kunt online overal wel een telefoonhoesje kopen, maar zijn deze ook van goede kwaliteit? In deze webshop ben je verzekerd van een kwalitatief hoogwaardig telefoonhoesje, zowel voor dames als voor heren. Dankzij deze houder met telefoonvak heb je ruimte voor zowel je smartphone als je pasjes.

Telefoonvak met pasjeshouder in de aanbieding

Wanneer je kijkt op deze webshop, zul je regelmatig een aanbieding voorbij zien komen. Zo kun jij je nieuwe telefoonhoesje zeer voordelig aanschaffen. Een telefoonmapje waar ook je bankpas en creditcard in passen, maar die er ook leuk uitziet en van goede kwaliteit is: die vind je hier. Bestel je telefoonhoesje vandaag voor 16:00 online en krijg hem morgen al in huis.