Ma-vrij: voor 17:00 uur besteld = morgen geleverd

| Gratis verzending vanaf 25,-

Menu

Zo handig is een rugzak tijdens je vakantie

januari 13, 2023 | Algemeen

Ga jij binnenkort op vakantie, dan is het natuurlijk wel zo handig dat je ook alle spullen gemakkelijk mee kunt nemen. Uiteraard heb je voor het grootste gedeelte van je spullen je koffer. Toch zijn er ook allerlei andere spullen die je tijdens je verblijf mee moet nemen. Eenvoudige zaken zoals je papieren, telefoon, laptop en natuurlijk wat eten en drinken. Nu zit je er vast niet op te wachten om dit iedere keer in je handen te moeten houden. Gelukkig hoeft dit ook niet en biedt een rugtas uitkomst. Ondanks het feit dat niet iedereen er fan van is, kunnen wij het je absoluut aanraden. Mede om die reden hebben wij een aantal praktische tips voor je, waarom een rugzak tijdens je vakantie een absolute aanrader is.

Je vergeet nooit meer iets

Vlak voor vertrek begint de spanning langzaam voelbaar te worden. Je doet nog een laatste checken en voelt of je je papieren, pasjeshouder en andere belangrijke zaken wel bij je hebt. Om er nu voor te zorgen dat je zeker weet dat je alles bij elkaar hebt, biedt een rugzak uitkomst. Zo kun je de avond voor vertrek alvast je tas inpakken, zodat je met een gerust hart kunt gaan slapen. Het enige wat je dan nog hoeft te doen, is je tas op een zichtbare plek zetten, zodat je zeker weet dat je deze niet thuis vergeet. Uiteraard is de kans vrij klein dat je dit gebeurt. Heb je nu niet zo heel veel spullen en gaat het alleen om je telefoon, pasjes en eventueel paspoort? Dan biedt een buiktasje zoals de fanny pack uitkomst. Zo hoef je geen hele tas mee te slepen en heb je de belangrijkste spullen binnen handbereik.

Perfect voor tijdens een trip

Gaan jullie er tijdens de vakantie regelmatig op uit, dan weet je ook hoe handig het is dat je niet de hele dag met je spullen hoeft te slepen. Waar veel vrouwen vaak een jurkje dragen, heeft de man meestal een zwembroek aan. Nu niet bepaald handig om je zakken vol te stoppen met je telefoon en andere toebehoren. Sterker nog, de meeste jurken hebben natuurlijk helemaal geen zakken. Door dan een rugzak mee te nemen, weet je ook zeker dat je niet bang hoeft te zijn dat je iets niet meekrijgt. Zo kun je bijvoorbeeld een flesje water meenemen, maar ook wat eten, mocht je hier behoefte aan hebben.

Je hebt extra ruimte

Ga je met het vliegtuig op vakantie, dan mag je naast je koffer natuurlijk ook gewoon een rugzak meenemen. Waar de één voldoende heeft aan een telefoontasje leer voor alleen de telefoon, kiest een ander er wel voor om een extra rugzak mee te nemen. Het voordeel hieraan is namelijk dat het je flink wat extra ruimte biedt. Dus stel dat jij tijdens je vakantie wat extra’s hebt gekocht, wat niet meer in de koffer past, dan is dit de perfecte manier om het toch mee te kunnen nemen, zonder dat je het in je koffer hoeft te proppen.